top of page
Αναζήτηση

ΤΟ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ

Είναι ευρέως διαδεδομένο αυτήν την εποχή το διαδικτυακό μάθημα (SKYPE) που πολλοί προσφέρουν ως προετοιμασία των υποψήφιων φοιτητών τους.


Η ΤΟΜΗ SCHOOL- ACADEMIA επίσης προσφέρει διαδικτυακό μάθημα ΜΟΝΟ για ενδιαφερόμενους που μένουν σε νησιά ή περιοχές εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Για αυτούς είναι αναγκαίο λόγω της απόστασης. Παρόλα αυτά προσπαθούμε να αποκομίσουμε για τους φοιτητές τα μεγαλύτερα δυνατά εκπαιδευτικά οφέλη.

Η διδασκαλία όμως που προσφέρουμε ζωντανά ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ πανελλαδικά στα διδακτήρια μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι εξαιρετικά πιο επωφελής και αποτελεσματική.

Οι λόγοι είναι προφανείς και παραθέτουμε τους κυριότερους.

  • Κατ’ αρχήν ο υποψήφιος έρχεται σε ζωντανή επαφή με τον διδάσκοντα ο οποίος είναι ευκολότερο να αντιληφθεί τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες του. Έρχεται επίσης σε άμεση συνάφεια με τους συμμαθητές του και μελλοντικούς συμφοιτητές αντλεί εμπειρίες, κουράγιο , συγκρίνει τις γνώσεις του.

  • Ανά πάσα στιγμή τεστάρει το επίπεδο των γνώσεων του αφού σχεδόν σε κάθε δίωρο γράφει για αυτό τεστ.

  • Μπορεί να αναπληρώσει ή να συμπληρώσει μάθημά που τυχόν χάσει άμεσα.

  • Η σύνδεση με τον διδάσκοντα είναι άμεση, απόλυτη, ανθρώπινη και καταλήγει σε συνεργασία.

Αυτή η συνεργασία είναι και η ουσία της επιτυχίας μιας διδασκαλίας.


Η ζωντανή διδασκαλία για εμάς είναι σαφώς πιο δαπανηρή αφού είναι σχεδόν ιδιαίτερο μάθημα (minimum 2 μαθητές, maximum 8 μαθητές). Όμως με τίποτα δεν αντικαθίσταται από την διαδικτυακή διδασκαλία.


Τέλος η πειθαρχία, η τάξη και η ακοή επιτυγχάνονται μόνο με το ζωντανό μάθημα.

bottom of page